Igra Brothers in arms 2

Nekatere igre so prav neverjetne s svojimi grafičnimi in zvočnimi učinki, ki igralca, medtem ko uživa v igri, naravnost popelje v trenutno dogajanje igre. Tovrstne igre se običajno igrajo z vidika glavnega junaka v igri, torej igralec vidi natančno tisto, kar bi videla oseba, če bi bila tam, v središču dogajanja.

Ravno takšna igra je tudi »Brothers in arms 2«, ki jo lahko najdete na spletu. Dogajanje v igri se odvija v 2. svetovni vojni, kjer je naš glavni junak v središču bojišča in skuša prebiti vse več bojnih linij, medtem ko pobija mimoidoče vojake, ki niso na njegovi strani. Kar je zares razburljivo v igri, je dejstvo, da lahko izzovete 5 prijateljev v igro z več igralci na bojišču in vodite bitko za glavnega zmagovalca. Igrate lahko na petih bojiščih in v treh različnih načinih. Borite se lahko v Normandiji, severni Afriki, Nemčiji, Siciliji ali pri Tihem oceanu. Priključite se lahko preko Bluetooth povezave ali pa preko brezžične povezave in vodite bitko kjerkoli. V igri lahko neposredno sedete za volan in vozite vozila, kot so tanki, terenska vozila in ostala vozila, ki jih srečate na bojišču. Medtem ko vozite, lahko prevozite nasprotnike ali pa uporabite strojnico in pobijete moteče nasprotnike.

Igra je zasnovana s 3D učinki in na podlagi resničnih bojišč iz 2. svetovne vojne, kar še dodatno podpre avtentičnost in zabavo pri igranju. Ko boste igrali, se boste srečali tudi z različnim orožjem, ki se je v tedanjih časih uporabljalo. Seznanili se boste s strojnicami, bazukami, ostrostrelskimi puškami in metalci ognja.

Razveselilo vas bo dejstvo, da je igro mogoče dobiti brezplačno preko spletnega portala »androidshock«. Prenos na telefon je povsem enostaven. Najdite igro na spletu in kliknite tipko za prenos. To storite že danes in zagotovite si urice zabave v zgodovinskih bitkah, ki vas bodo popeljale na bojišča 2. svetovne vojne in vam dale spretnosti, potrebne za zmago.

Meni strani

Opis igre Big Brain Quiz

Spoznajte miselno igro Big Brain Quiz in pretegnite vaše možgančke. Sodelujte v igralnem centru igre in tekmujte s prijatelji po vsem svetu.

Oglaševanje